Павлоградців просять допомогти в облаштуванні житла для дітей-сиріт

1784

Потрібна допомога в облаштуванні житла для двох дітей-сиріт з м. Павлоград. Для того, аби старшому брату дозволили взяти під опіку молодшого брата та сестричку, і забрати їх з інтернату. Про це повідомила голова Благодійного фонду «Турбота» Наталя Уставицька у Фейсбуці.

Вона розповіла, що завдяки одному із соціальних проєктів від громадських організацій і міжнародних фондів вдалося встановили нові енергозберігаючі вікна, придбати сантехніку, деякі будматеріали, закупити посуд і постільну білизну.

«Придбали для дистанційного навчання планшет для маленької дівчинки і смартфон для хлопця-підлітка. Ще закупимо нові подушки та ковдри. Але цього мало…. Батьки цих дітей вели аморальне життя тому житло зовсім не придатне для проживання у ньому дітей і орган опіки й піклування відмовляє старшому брату забрати дітей з притулку… Наразі потрібно робити ремонт — шукаємо волонтерів, які би зголосилися допомогти старшому брату привести до ладу їх хатину. Закупити шпалери, штори та багети на вікна і багато ще чого, що виявиться по ходу…», — пише Наталія Уставицька.

З пропозиціями можна звертатися до неї в особисті повідомлення на Фейсбук-сторінці.

Допомогти грошима — на картку 4731 2196 5915 0720 (призначення платежу — допомога).

Номер телефону для зв’язку: Громадська організація «Центр інноваційного розвитку “Персона”» 068 466 46 63, режим роботи з 10:00 до 18:00.