На Дніпропетровщині двоє підлітків задушили себе пакетами

1239
Фото з відкритих джерел

17-річний хлопець та 14-річна школярка задушили себе пакетами. Ці моторошні самогубства сталися у різних районах Дніпропетровської області, повідомила медик швидкої допомоги Валентина Марченко.

За словами лікаря, увечері 28 липня бригада Нікопольських медиків виїхала на виклик до неповнолітнього хлопця, якого знайшли без ознак життя. Вони провели реанімаційні заходи, проте врятувати його не вдалося. Очевидці розповіли, що 17-річний юнак одягнув собі на голову поліетиленовий пакет, обмотав його скотчем навколо шиї та задихнувся. Причина вчинку невідома.

Наступного дня стало відомо про ще одну спробу суїциду. 14-річна дівчинка із Кривого Рогу задушила себе пакетом. Цього разу медики також не змогли реанімувати школярку.

Медики швидкої допомоги закликають батьків та опікунів не ігнорувати проблеми дітей та допомагати їм, щоб траплялося менше подібних трагедій.

«Працівники екстреної медичної допомоги звертаються до всіх батьків, матерів, опікунів, вихователів — будьте добрими друзями своїм дітям, особливо підліткового віку, вникайте в їхні проблеми, не ігноруйте їх, розпитуйте, проявляйте зацікавленість навіть тоді, коли вони звертаються до вас з найменшими дрібницями, живіть їхнім життям, щоб потім самим не переживати подібних трагедій», — звертаються медики.