Захисники «Азовсталі» зустрілися з членами родин

768

У Туреччині організували зустріч рідних з п’ятьма українськими військовими – захисниками «Азовсталі», нещодавно звільненими з російського полону.

Командир полку Національної гвардії «Азов» Денис Прокопенко (Редіс), його заступник Святослав Паламар, в. о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина), старший офіцер «Азова» Олег Хоменко і командир 12-ї бригади НГУ Денис Шлега перебувають у Туреччині за умовами обміну під особистими гарантіями захисту Президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Читайте також: Денис Шлега, уродженець Павлограда, обміняний і перебуватиме в Туреччині

Члени їхніх сімей також прибули до Стамбула.

«Воїни змогли побачити та обійняти своїх рідних і близьких вперше за багато місяців», — сказано на сайті Офісу Президента.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначив, що історія оборони Маріуполя та «Азовсталі» стала для всього світу свідченням мужності та стійкості українського народу.

«Маріуполь став нашими Фермопілами. Як і про 300 спартанців, про оборону та трагедію Маріуполя має знати весь світ. Але найважливіше, про що я завжди кажу: герої мають бути живими», — резюмував Андрій Єрмак.