Дівчина розшукує свого нареченого — захисника Маріуполя

3120

Уляна Осіння з Павлограда розшукує Віталія Литвина (позивний «Кадет») ― свого хлопця, оборонця «Азовсталі», який перебував в полоні в Оленівці. 29 липня рашисти скоїли теракт і вбили півсотні бранців. У російських списках загиблих був і Віталій Литвин. Але підтверджень цим спискам немає. Уляна вірить, що Віталій живий.

«Зі свідчень з обміняних його тяжко пораненого відвезли в Донецьк. Він може знаходиться в комі, реанімації, без пам’яті. Але він живий. Впевнена. Будь ласка допоможіть мені знайти його, я закликаю всіх хто має зв’язки в лікарнях «ДНР», Луганськ, Донецьк, допомогти мені його знайти», — написала дівчина в Instagram.

Татуювань у Віталія немає, але є особлива прикмета — шрам на грудях, та волосся на грудях у формі серця.

Фото з російської сторони. Може свідчити, що Віталій живий

Уляна Осіння та Віталій Литвин разом вже 8 років. Вони познайомилися в Павлограді, у своєму рідному місті. Потім разом переїхали до Харкова. Віталій вступив до лав «Азову» і служив у Маріуполі. Уляна приїжджала туди на зимові канікули. Востаннє Віталія бачила 4 лютого, він провів дівчину на залізничний вокзал і вона потягом поїхала в Харків. В останнє чула голос нареченого 28 квітня, коли він вже перебував на «Азовсталі».