У Павлограді поховали Героя — Володимира Милосердова

155

Сьогодні на центральному кладовищі по вул. Шутя з’явилася нова могила — у ній похований військовослужбовець Володимир Милосердов.

Читайте за темою: З АТО не повернувся павлоградець Володимир Милосердов

На похорони українського військового зібралося більше сотні людей — родичі, друзі, колеги, товариші по зброї. Приїхали і волонтери, які допомагали 129 окремій розвідувальній бригаді, в якій служив Володимир Милосердов.

«Дуже гарна була людина, товариш. Він помер як воїн, зі зброєю в руках. Загинув за нас, за Вас, за незалежність України»,— вважає Геннадій, заступник командира батальйону з виховної роботи, товариш по зброї.

Володимир працював на ДТЕК шахтоуправлінні Тернівському.

Мобілізувався 12 лютого. Служив у розвідувальному батальйоні. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу с. Павлопіль Волноваського району Донецької області.

«Звістка про трагічну смерть Володимира при виконанні громадянського обов’язку шокувала всіх. За час ведення АТО для проходження військової служби були мобілізовані 140 співробітників ДТЕК ШУ Тернівське. До цих пір всі вони були живі і здорові, але от біда постукала і в наші двері. Ми сумуємо разом з рідними нашого шахтаря Володимира Милосердова і обов’язково надамо їм необхідну допомогу. Пам’ять про нашого захисника завжди буде в серцях шахтарського колективу», — сказав директор ДТЕК ШУ Тернівське Василь Снігур.

У Володимира Милосердова залишилася 9-річна донька. Матеріальну допомогу його сім’ї обіцяє надати міська адміністрація, ДТЕК та Гуманітарний штаб Рината Ахметова.

Володимир Милосердов — 9-й павлоградець, який не повернувся живим із зони АТО.

похороны