У Павлограді пройшло недільне віче

207

Патріотичні сили Павлограда зібралися у сквері ім. Шевченка, щоб обговорити актуальні питання. Серед головних тем розмови звучали питання люстрації у прокуратурі, суді та міліції, виділення безкоштовного приміщення для «Школи Ірини», придбання форми для «Павлоградської Самооборони», питання громадського транспорту, майбутні вибори до місцевих рад тощо.

Перед мешканцями міста, яких зібралося близько сотні чоловік, виступили голова «Школи Ірини» Андрій Манасян, активіст Юрій Марченко, голова Громадської комісії Віктор Абрамас, керівник «Павлоградської Самооборони» Сергій Тищенко, перевізники Валерій Дроздов, Олександр Скориченко та ін.

P1310462

P1310439

Останній розповів про те, що переможцями тендерів серед міжміських перевізників у Павлограді є компанії з м. Одеса, які не мають тут належних баз:

«Наші перевізники з Павлограда, Тернівки і Першотравенська не отримали дозволів на перевезення. Тендер виграли перевізники з Одеси. Куди вони сплачують податки? Водії виїжджають на роботу просто з дому, не проходячи огляд медиків та механіків».

P1310444

На мітингу були прапори партій «Правий Сектор», «Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

P1310448

P1310434