Суд вже два роки розглядає гучну справу вбивства павлоградця Михайла Солонського

1624

Суд продовжує розглядати справу вбивства гірничого рятувальника Михайла Солонського. Про це у Фейсбуці написала вдова Ксенія Солонська:

«Сьогодні твій день, коханий, день, коли ти народився. Цей день ми святкували багато разів — а сьогодні о 10:00 чергове судове засідання, де вже два роки не можуть винести покарання людині, яка забрала тебе в дітей…. Ти був та залишився в пам‘яті найдобрішим батьком, другом, братом та Чоловіком…  Зараз, коли навкруги темні часи та гине стільки людей, діточок, стільки болю та страху — я знаю, якби ти був живий, то став би на захист країни та родини, своїх близьких…Але тебе немає на землі, ти тільки в думках, сердцях та на небі… Я знаю , що зараз багато несправедливості та зла, але як же я хочу, щоб Павлоградський міськрайонний суд вже поклав краю цьому свавіллю….».

Михайло Солонський помер, впавши після удару в голову у центрі Павлограда. Це сталося у ніч на 1 вересня 2019 року у самому центрі Павлограда, поблизу нічного клубу. Дружина загиблого Ксенія добилася ексгумації тіла чоловіка, щоб довести, що причиною смерті стала травма, а не патологія судин, як стверджував судмедексперт після першої експертизи. Лише у 2021 році вдалося затримати підозрюваного у вбивстві — 34-річного чоловіка упіймали біля кордону з Молдовою.

Читайте також: З’явилося відео можливого вбивства павлоградського рятувальника (ВІДЕО)