Стало відомо, скільки людей звернулися до медиків після обстрілу Павлограда

1966
Фото sputniknews

Станом на ранок 1 травня відомо про 34 постраждалих через ракетний удар по Павлоградському району. З них п’ятеро дітей. Наймолодшій дівчинці – лише 8 років.

«У людей забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, отруєння продуктами горіння. Дві жінки, 45 та 55 років, в реанімації. Решта лікуються амбулаторно», — написав Сергій Лисак, голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

За попередньою інформацією, понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів.

Читайте також: У Павлограді була жахлива ніч: місто обстрілювали ракетами

Поліція розгорнула пункт для звернень громадян, постраждалих внаслідок ракетного обстрілу. Він знаходиться на вул. Героїв України, 2. Також із заявою можна звернутися до відділень поліції чи на лінію «102».

30 квітня о 23:00 розгорнули міський штаб з ліквідації наслідків ракетних обстрілів. Він працює цілодобово. Почала роботу комісія з фіксації пошкоджень майна.

Відкрито гарячу лінію психологічної допомоги: т. 0958088150

Павлоградців, чиє майно пошкоджено в результаті ворожого обстрілу, просять звертатися на Гарячу лінію міського голови за номерами телефонів: 0 800 40 44 01 та 095 225 41 92.

Перші вантажі від благодійних фондів з будівельними матеріалами від благодійних фондів вже прямують до міста.

У більшій частині  селища ім. 18 вересня електропостачання відсутнє. Тривають ремонтні роботи. Складна ситуація може зберігатися декілька днів, повідомили у міськвиконкомі Павлограда.