Кінологиня Лариса Борисенко передала звістку з реанімації

1163
Фото від Jonotan Brook (Америка), зроблено за тиждень до трагедії

Лариса Борисенко, очільниця Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес», передала усім, хто допомагає, слова подяки. Вони опубліковані на сторінці її доньки Марії Борисенко.

Нагадаємо, що Лариса разом з колегою В’ячеславом Майбородою підірвалися на розтяжці у Харківській області, де зі своїми навченими собаками шукали тіла загиблих військових. Для В’ячеслава зараз шукають реабілітаційний центр.

Читайте також: Як почуває себе Лариса Борисенко і що пам’ятає про вибух (ВІДЕО)

«Мені дуже багато людей наразі пишуть та телефонують. Поки я в реанімації, мені ще важко концентрувати увагу на наборі тексту та розмовах. Ще складно читати. Розумію, що люди хочуть мене чути, але поки ще важко…

Я дуже вдячна кожному за те, що в моєму світі так багато класних людей! Я дуже вдячна кожній людині за допомогу, за все що наразі робиться. За те, що коли прийшло горе, я зрозуміла що я не сама! Я є! І навколо мене є дуже якісний МІЙ світ, з дуже якісних МОЇХ людей! Це не означає, що хтось поганий, чи хтось хороший. Це про те, що мій світ дуже наповнений людьми моїми по духу.

Я дуже-дуже вдячна КОЖНОМУ!

Я обов’язково потім всім відпишу, та почну писати щось взагалом, але ще треба трохи часу», — передали слова Лариси Борисенко.