Уродженець Першотравенська став Віцепрем’єр-міністром з відновлення України

1139
Фото: Getty Images

40-річного Олександра Кубракова призначили Віцепрем’єр-міністр з відновлення України — Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури України. Про це написав депутат Першотравенської міської ради Юрій Дібров.

«У Першотравенську нові досягнення! Кубракова призначили віце-прем’єром – міністром інфраструктури і регіонального розвитку. Для тих хто не знає хто такий Кубраков! Олександр Кубраков народився 20 серпня 1982 року у Першотравенську.  Навчався у Київському економічному університеті», — написав Юрій Дібров.

Варто зазначити, що Кубраков Закінчив Київський економічний університет (спеціальність — маркетолог) та короткотермінову програму у «Harvard Kennedy School» у Гарварді.

За даними «Вікіпедії» працював: радником мера Києва Віталія Кличка в ІТ-сфері; головою Державного агентства автомобільних доріг (2019-2021 рр.). Від травня 2021 року очолював Міністерство інфраструктури України. 1 грудня 2022 року в Верховній Раді проголосували за призначення Кубракова віцепрем’єр-міністром та об’єднання двох міністерств — інфраструктури та розвитку громад та територій.