Арестович заявив, що окупанти призупинили наступ у Запорізькій області

1646

Радник Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що станом на вчорашній вечір окупанти призупинили свій наступ біля Гуляйполя у Запорізькій області. Про це він сказав у розмові з юристом і блогером Марком Фейгіним вчора ввечері, 17 листопада.

За словами Арестовича, там зібралося приблизно шість ротно-штурмових груп. У їхньому складі по 100-120 осіб. Російські військові намагалися брати Гуляйполі з ранку 16 листопада, але для таких «подвигів» їхнього угрупування виявилося замало. Тепер окупанти не рухаються, стоять на місці.

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович повідомляв, що російські військові пішли в атаку під Гуляйполем у Запорізькій області. За його словами, ймовірно, окупанти хотіли вийти на Павлоград і таким чином оточити всю Донецьку область.

Оглядач Богдан Мірошников повідомив, що там уже п’ять місяців артдуелі різної інтенсивності та тактичні бої щодня:

«Бачу, вже почали ганяти інфу про наступ на Гуляйполе, Павлоград і так далі. Шановні, там вже місяців 5 артдуелі різної інтенсивності та тактичні бої. Щодня. Наразі фіксується як прибуття, так і відбуття підрозділів окупантів з василівсько-пологівського напрямку. Тобто це ротація. Так, інтенсивність бойових дій зросла. І буде зростати надалі. Але це все ще локальні бої.

Та боже, ось цей “наступ на Павлоград” – це ж вже було. У червні, коли окупанти хотіли зробити котел для наших військ на Донеччині. Тепер через 5 місяців хтось ще думає, що рашисти на це спроможні?? Пригадується, як після посилення правого берега Дніпра орками у липні-серпні, деякі діячі казали про “наступ на Миколаїв та Кривий Ріг”. І де це все? Вірте у ЗСУ! Все буде Україна!».