Арестович у вечірньому ефірі сказав про небезпеку для Павлограда (ВІДЕО)

9688

Росія може готувати нові наступи, щоб захопити Донецьку область. Мова йде про так звані «кліщі». Таку думку під час вечірнього ефіру з юристом і блогером Марком Фейгіним сказав радник Офісу Президента Олексій Арестович.

«Злі язики стверджують, що Запорізька область «зашевелилася» і з боку Гуляйполя  наш ворог пішов в атаку. Подробиці поки не відомі, але, говорять, може бути досить неприємно», — сказав Арестович.

На його думку, росіяни будуть продовжувати намагатися захопити Донецьку і Луганську область, щоб «продати» ці результати російській аудиторії.

«Ми повернулися ми до того, що було під час другої фази війни — великі кліщі, малі кліщі. На Покровське, Васильківку і на Павлоград — на кордоні Донецької і Дніпропетровської областей. Тільки тоді вони від Ізюму хотіли пройти, через Барвенково, щоб зажати кільце, і вся Донецька область була б в оточенні. Не виключено, що […]вони захочуть побігти з півночі Харківської області на Павлоград. Навіть якщо вони, за їхньою задумкою, знизу підрізають, нам буде досить неприємно. Але, зрозуміло, вони нічого не підріжуть, я кажу про замисел», — сказав Арестович.

Зазначимо, що у вечірньому зведенні Генштабу інформації про саме атаку на Гуляйполе немає. Є інформація про обстріли на Запорізькому напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії,  по районах населених пунктів Новопіль, Темирівка, Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Білогір’я та Щербаки. Подібні обстріли були і на інших напрямках (Слобожанському, Бахмутському, Куп’янському, Лиманському, Авдіївському).