У Міноборони розповіли, скільки у росії може бути іранських дронів

306
Фото file.liga.net

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що росія може отримати від Ірану до 2,4 тис. дронів-камікадзе Shahed 136. Проте іранська сторона може не виконати контракт. Таку заяву Резніков зробив під час спілкування з представниками ЗМІ у п’ятницю, 4 листопада, пише «Вголос».

Міністр зазначив, що перша партія, яку Іран передав країні-агресорці, складала близько 300 одиниць дронів. Наразі вони практично їх всі вже використали.

«Ми знаємо, що укладені контракти, за різними даними, від 1,5 тисячі до 2,4 тисяч. Але це не означає, що вони їх всі отримали, тому що це контракт зобов’язання іранської сторони, а вони постачають ці дрони і в інші країни, там у них теж все не дуже нормально, тому маємо надію, що іранська сторона постачила РФ не всі дрони», – пояснив Резніков.

Зараз у столиці Ірану Тегерані ідуть жорсткі протести, які тривають після смерті 22-річної дівчини Махси Аміні. ЗМІ повідомили, що поліція била Аміні палицею по голові і вдаряла її головою об одну з їхніх машин. І все через те, що у дівчини був «занадто вільний» хіджаб (хустка) на голові.

Читайте також: На Дніпропетровщині була «врожайна» ніч для ППО