Для співробітництва з НЕФКО Павлоград підготував 10 проектів

170

З 2012 року Павлоград співпрацює з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО). За цей час реалізовано термомодернізаційні заходи у 9 дитячих садках міста (теплоізоляція труб, заміна вікон) та в цьому році буде утеплена школа №5.

Читайте за темою: НЕФКО надасть кредит для утеплення павлоградської школи (ВІДЕО)

«Ми підготували ще 10 проектів, серед яких утеплення шкіл та медичних закладів: школи №9, 7, 4, 11, 18, 1 та амбулаторії на вул. Леніна. Крім цього, ми підготували проект реконструкції освітлення на селищі Шахтобудівників та по вул. Дніпровській», — повідомив Іван Метелиця.

Проекти будуть подані та розглянуті корпорацією НЕФКО у рамках програми надання дешевих кредитів для проведення енергоефективних заходів. Як показує практика, утеплення дозволяє суттєво зменшити витрати на оплату енергоносіїв — завдяки заміні вікон у дитсадках за рік міський бюджет зекономив півмільйона гривень.

Читайте за темою: Школу №5 термомодернізують

Довідка:

Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) — це міжнародна фінансова організація, яка заснована в 1990 році п’ятьма країнами Північної Європи: Данією, Ісландією, Норвегією, Фінляндією і Швецією. НЕФКО надає кредити і інвестиційний капітал з метою поліпшення стану навколишнього середовища.

нарада