Павлоград відвідав народний депутат Павло Кишкар (ВІДЕО)

349

Сьогодні у Павлоград приїхав депутат Верховної Ради України Павло Кишкар. Він зустрівся із представниками громадськості, місцевих ЗМІ, керівниками підприємств, депутатами міськради, службами міста, членами міськвиконкому, Громадської Ради і Громадської комісії у великій залі міськвиконкому.

Заступник міського голови Аліса Рябова доповіла депутату про найгостріші проблеми міста — реформування медицини та освіти, екологію, нестачу місць у дошкільних навчальних закладах, допомогу внутрішньо переміщеним особам. Особливу увагу Аліса Рябова приділила проблемам комунальної сфери — ремонту покрівель, підвищенню комунальних тарифів та проблеми з нарахуванням субсидій.

P1310605

Павло Кишкар повідомив, що він вже не перший раз відвідує Павлоград та має уяву про основні проблеми. Розповів, що працює в напрямку виділення фінансування на переробку ракетного палива, яке знаходиться на Державному підприємстві «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод». Нардепа зацікавили проблеми місцевих перевізників, він розкритикував місцеву владу з приводу стану доріг (див. відео).

Присутні на зустрічі запитували у Павла Кишкаря про боротьбу з криміналом, створення муніципальної міліції, перейменування вулиць, податки на пенсію працюючих пенсіонерів, захист бійців АТО та ін.

Павло Кишкар пообіцяв взяти на контроль питання низьких стипендій для студентів-сиріт, збереження позашкільної освіти, стимулювання населення до запровадження енергоефективних технологій, тощо.

Після зустрічі у приміщенні міськвиконкому, нардеп разом з павлоградцями поклав квіти до Вічного вогню, поспілкувався з представниками «Павлоградської Самооборони», відвідав волонтерський центр з виготовлення маскувальної одежі для воїнів АТО.

P1310609

Довідка:

Кишкар Павло Миколайович — Народний депутат України, 34 роки, член партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ», Голова підкомітету з питань організації роботи Верховної Ради України.