У Павлограді з’явиться новий маршрут громадського транспорту (ВІДЕО)

230

У Павлограді з’явиться новий маршрут «ПЗТО — сел. ім. 18 вересня». Існуючий маршрут №8 буде продовжено, але ціна на проїзд залишатиметься 4,75 грн. Про це на недільному віче повідомив керівник ТОВ АТП «Кортеж» Валерій Дроздов.

P1310460

 «Ми виступили ініціаторами створення маршруту, але зустрілися з опором міського голови Івана Метелиця, його заступника Аліси Рябової, головного спеціаліста сектору по роботі з транспортом та зв’язком Тамари Мяснікової. За підтримки депутатів ми змогли перемогти і восени в Павлограді з’явиться новий маршрут», — розповів перевізник.

За його словами, у протоколі засідання виконкому перевізники з подивом виявили, що половина машин на маршруті будуть належати ТОВ «Автодрайв» (директор — Володимир Метелиця, син міського голови Павлограда).

«Також нас цікавить діяльність перевізника ТОВ «Автопромінь», який перевозить людей з порушеннями — не маючи договорів оренди землі. Ми просимо депутатів перевірити законність роботи цього підприємства, яке працює на маршруті Дніпропетровськ — Павлоград («Орбіта»)», — додав Валерій Дроздов.