Майже тисяча павлоградців подали заявки на відновлення житла після ракетного удару

322

Більше 600 заявок в Реєстрі пошкодженого і знищеного майна. Понад 930 власників квартир подали заявки програму «ЄВідновлення» після ракетного удару 6 вересня у Павлограді. Про це стало відомо під час сесії Павлоградської міськради.

«Затишне місто» створило невелику бригаду, яка допомагає тим людям, які самі не можуть виконати роботи ― забити вікно, поприбиратися всередині оселі. Провели технічне обстеження будинку, який був в епіцентрі вибуху. Будинок придатний до експлуатації», ― сказав міський голова Анатолій Вершина.

Зараз ОСББ подають заявки до проєкту «ВідновиДім» на кошти Фонду енергоефективності.

Власники приватних квартир подають заявки на програму «ЄВідновлення», по цій програмі держава надає фінпідтримку до 300 тис. грн на відновлення житла.

Нагадаємо, 6 вересня Павлоград став мішенню ракетної атаки  росії. Внаслідок атаки загинула людина, понад 80 осіб — отримали травми, серед них діти, наймолодшому — 4 роки.

10 млн грн з обласного бюджету спрямували на заклади комунальної інфраструктури ― амбулаторію, соціальні заклади, заклади освіти і гуртожиток. В цих закладах треба міняти вікна.