Павлоградська РДА отримала нового очільника (ФОТО і ВІДЕО)

365

Президент України Петро Порошенко 21 травня призначив головою Павлоградської районної державної адміністрації Святослава Максимчука.

Читайте за темою: Президент призначив голову Павлоградської районної державної адміністрації

Нагадаємо, що очільника у Павлоградської РДА не було з жовтня 2014 року. Функції Голови райдержадміністрації виконував перший заступник Іван Чорний.

Святослав Максимчук відомий у районі як успішний фермер, директор господарства «Славіч» с. Вербки.

«Це людина, що має активну громадську позицію. У нього показове господарство. Він допомагає і школі, і дитячому садку села Вербки. За його участі реконструюють храм», — так характеризує Святослава Максимчука Лідія Логвиненко, директор Вербківської школи.

Протоієрей Дмитро Наумов, настоятель храму у Вербках, розповів Павлоград.dp.ua, що Святослав Максимчук вже 7 років жертвує кошти на реконструкцію храму у Вербках, який поступово руйнувався у радянські часи.

P1300641

Громаді Павлоградського району новопризначеного держслужбовця представили Голова Павлоградської районної ради Вадим Булгаков та радник Голови Дніпропетровської ОДА Гліб Пригунов.

P1300635

Гліб Пригунов порадив новому Голові райдержадміністрації приділяти особливу увагу військовослужбовцям, родинам загиблих в АТО, вимушеним переселенцям.

«Павлоградщина — це складний регіон, але разом з обласною, міською адміністраціями, Урядом та Президентом, ми зможемо виконати поставлені задачі», — оптимістично заявив Святослав Максимчук.

P1300642