У Павлограді розповіли історію про кота, якого переправили в Німеччину

1110

Зооволонтерка Тетяна Близниченко розповіла історію про те, як жінка не покинула свого кота, а домовилася про його доправлення до Німеччини.

«Цей текст пишу для тих, хто виїхав, їде або збирається їхати в інші країни, а своїх домашніх тварин узяти не може. Ви вигадуєте десятки причин, ви шукайте собі виправдання, ви телефонуєте волонтерам, і ви залишаєте своїх домашніх тварин напризволяще. Немає вам пощади та прощення!

Тому що вихід завжди є. Потрібно лише захотіти. Потрібно тільки поставити поруч дитину та свого вихованця. Це однакові члени сім’ї. І ви їх забираєте із собою. За кордон. Або робите так, як зробила мені незнайома жінка. Вона поїхала до Німеччини. Звідти змогла організувати знайомих та родичів у збиранні документів на кота», ― розповіла Тетяна Близниченко.

Господарка знайшла перевізника тварин до Німеччини, а ще — клініку і перетримку кота у Павлограді.

«Я взяла участь у цій історії. Беня був у мене вдома короткий час. Через комендантську годину перевізник затримався. Сьогодні рано-вранці я передала кота перевізнику. Жінка була зі мною на зв’язку весь час.

Ось це я розумію, що Беня, чотирирічний кіт, вагою 7,5 кг, з вродженою хворобою обох очей домашній улюбленець, член сім’ї.

До речі, телефон перевізника тварин у мене є. Звертайтесь», ― написала Тетяна Близниченко

Читайте також: «Я можу. І я хочу.»: зооволонтерка з Павлограда готова відновлювати «Котоготель»