Павлоградець вихваляв російську армію та путінський режим

2135

На Дніпропетровщині викрили чергових любителів «руського міра». Цього разу заблокували діяльність ще трьох антиукраїнських агітаторів. Серед них – мешканці Павлограда та Першотравенська.

Як повідомили в СБУ та в прокуратурі Дніпропетровської області, павлоградець, колишній працівник гірничодобувної галузі, мав активну проросійську позицію. У своїх публікаціях в соцмережах вихваляв путінський режим, ворожу армію та її командування.

Ще одним зрадником виявився мешканець Першотравенська. Він неодноразово заперечував у соціальних мережах збройну агресію рф, називаючи її «спецоперацією», і бажав удачі військовим держави-агресора.

А от працівник металургійного підприємства Кривого Рогу захоплювався відеоіграми і постійно спілкувався з росіянами в ігрових чатах на політичні теми. Зокрема він підтримував президента рф та заперечував тимчасову окупацію деяких територій нашої держави, наголошуючи, що «Крим – це частина росії і ніколи не буде українським».

Наразі усім трьом повідомлено про підозру за фактом заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікації її учасників (ч. 1, 2 ст. 436-2 КК України).