У Павлограді двоє студентів планують зняти своє перше кіно

1182
Фото www.pexels.com

Двоє молодих хлопців, Денис Цимбал та Данило Михайлов, хочуть зняти кіно у Павлограді і зараз шукають акторів. Фільм — волонтерський, аматорський. Але хлопці серйозно підійшли до справи, мають готовий сценарій.

«Я маю досвід роботи над короткими відеороликами, але завжди хотів знімати кіно, і зараз настав момент, коли я маю достатньо навичок і досвіду, коли можна починати це робити. Сценарій створювався протягом одного року», — розповів Павлоград.dp.ua автор сценарію Денис Цимбал.

Картина написана у жанрі пригодницької драми. В центрі сюжету — приватний підприємець, який наймає двох простих молодих хлопців перевезти в надійне місце компромат на своїх ворогів. Але дорогою ці вороги підприємця намагаються перешкодити хлопцям, і в результаті розгортається протистояння на всій території України. Події відбуваються під час повномасштабного вторгнення.

«Треба лише грамотно все організувати, і вийде дуже добра картина. На даний момент нам потрібні актори на головні та епізодичні ролі. Це чоловіки від 25 до 60 років та жінки від 20 років. Також у деяких епізодах буде масовка. Для цих епізодів нам підійдуть люди будь-якої статі та віку. З нами можна зв’язатися через сторінку @actoru_v_kino в Інстаграм», — каже Денис.