Стало відомо, скільки підприємців Дніпропетровщини приєдналися до державної ініціативи «Національний кешбек»

65

До урядової ініціативи «Національний кешбек» долучилися вже майже 200 підприємців Дніпропетровщини: це і виробники, і торгові мережі.

Про це повідомили у Дніпропетровській в ОВА. 

«Формувати культуру підтримки вітчизняного. Плекати споживчий патріотизм, який допомагає бізнесу розвиватися. Заохочувати громадян обирати українське. А — ще фінансово підтримати громадян. У цьому основна місія ініційованої Президентом програми «Національний кешбек». Урядова ініціатива активно набирає популярності в області», — зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вже завершилося бета-тестування, і «кешбек» працює на повну. Усім, хто оформив спеціальну картку та зареєструвався, повертається 10% від вартості придбаних товарів, але не більше 3 тисяч грн на місяць.

Кошти можна витратити, зокрема, на комуналку, транспорт, медичні послуги, мобільний зв’язок, спорт, кіно, а також задонатити на Сили оборони або купити військові облігації.

Продукція, за яку можуть нарахувати бонуси, маркована синьо-жовтою позначкою. Для зручності у Дії запустили й спеціальний сканер. Його треба навести на штрихкод. Застосунок підкаже, чи бере товар участь у програмі.