Автостанція «Орбіта» у Павлограді: чи поновили оренду землі

1002

5 грудня перед сесією депутатів біля будівлі міськради зібралися п’ять жінок — вони передали депутатам звернення щодо збереження так званої  Автостанції «Орбіта» на селищі «ПЗТО».

«Люди схвильовані й клопочуть, щоб була продовжена оренда у зв’язку з тим, що це необхідно. Багато людей їздять в Дніпро на роботу, на навчання. Ми зібрали майже 1,5 тис. підписів. До кого не зверталися, всі підтримують те, щоб автостанція працювала», — каже місцева мешканка Маргарита Абдулова.

ТОВ «Автопромінь» депутати на 6 місяців поновили оренду ділянки на вул. Дніпровська, де розташована «Орбіта». За цей термін перевізник має виконати певні обіцянки. Зокрема, зареєструвати підприємство у Павлограді, щоб сплачувати податки в місцевий бюджет. Ще одна проблема — не ставити автобуси на вул. Дніпровська.

«99% людей, які їздять, це мешканці Павлограда. Я ще років 7 назад запропонував, щоб зареєстрували підприємство і сплачували податки  в нашому місті. Цього зроблено не було, — каже міський голова Павлограда Анатолій Вершина. — Ми вам пропонували розробити технічну документацію, щоб виділити місце для автобусів, щоб ви не забирали місце на вул. Дніпровська. Ви при будівництві цієї каси 20-30 років назад забрали карман для міського громадського транспорту».

Далі будуть обговорювати, чи прибирати бордюри із заїзного «кармана», які встановили там при ремонту вул. Дніпровська.