Громадська рада направила звернення щодо занедбаних будівель

608

Громадська Рада при Павлоградському виконкомі одним з напрямків роботи в цьому році обрала проблему житла, занедбаних будівель та безхазяйних квартир.

Зокрема, на засідання ради, яке відбулося 27 листопада, направили звернення до Кабінету міністрів, Міністерства агарної політики і Верховної ради з проханням розібратися у ситуації, що склалася навколо будівель ПАТ «Державна акціонерна компанія «Хліб України» на вул. Вокзальна,3 м. Павлоград, Дніпропетровської області. Як раніше вже писав Павлоград.dp.ua, ці напіврозвалені будівлі належать державі і вже багато років питання з ними не вирішується — компанія «Хліб України» є банкротом, йдуть суди, а будівлі перетворилися на аварійні.

Також члени Ради проголосували за звернення до Міністерства освіти України щодо зачинених садочків — їхні будівлі не можна перепрофілювати, через це вони стоять зачиненими й розвалюються.

Редакторка сайту Павлоград.dp.ua Тетяна Волкова презентувала новий розділ сайту Нові сусіди: житло для ВПО та зачитала листи від Громадської Ради.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю «Незалежного порталу Павлоград.dp.ua» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.