Затрималася на роботі… У Дніпрі жінка стала жертвою ґвалтівнuка

1187

Днями у Дніпрі розлетілася приголомшлива новина — молоду жінку зґвалтувалu в під’їзді. Підозрюваного затримали в той же день. Подробиці справи розповів заступник Голови Національної поліції, начальник кримінальної поліції Андрій Нєбитов.

«Вона працює консультантом у магазині. Цього разу затрималась на роботі до пізнього вечора. Дуже поспішала додому, бо втомилась і на вулиці вже холодно. Жінка чула позаду себе чиїсь кроки, але не думала про погане, забігла в під’їзд  і… Постраждала благала її відпустити, але чоловік, погрожуючи ножем, вчинив щодо неї насильницькі дії та пограбував. Вкрав сумку з паспортом, грошима, банківською карткою й телефоном та втік», — написав Нєбитов у Фейсбуці.

36-річна жінка змогла назвати лише приблизний вік чоловіка і зріст. Впродовж доби оперативники знайшли нападника. Ним виявився 35-річний дніпрянин, раніше засуджений за крадіжки. Йому вже повідомлено про підозру за зґвалтування та розбій і поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Нєбитов рекомендував людям обирати добре освітлений та багатолюдний шлях додому. Рідним краще знати ваші маршрути.

«Ніколи не заходьте з підозрілими людьми у підʼїзд. Тримайте зв’язок із рідними, якщо щось запідозрили, — каже Нєбитов. — ЯкбиЯкби не повідомлення жінки та швидке реагування поліції, невідомо скільки б ще було жертв цього насильника у Дніпрі. Тому, якщо ви стали свідком або постраждали від злочину, важливо не зволікати й негайно звернутися до поліції».