На Павлоградщині чоловік отримав суворий вирок за знущання над дружиною

867
Фото з відкритих джерел

В одному із сіл Павлоградського району чоловік, раніше судимий за крадіжку, отримав новий строк — за домашнє насильство.  У п’яному стані він погрожував дружині і залякував. Крім цього, «висловлювався на її адресу нецензурною лайкою та виганяв з дому, чим вчинив домашнє насильство повторно протягом року, внаслідок чого була завдана шкода її психологічному здоров`ю», — йдеться в документах суду.

Потерпіла не один раз викликала поліцію. Чоловіка притягали до адміністративної відповідальності, призначали штрафи і 30 годин громадських робіт. Один раз жінці вдалося виїхати в інше село з дітьми і прожити там рік, але довелося повернутися.

Під час суду вона розповіла, що наразі вона проживає разом зі своїм чоловіком та дітьми. Її чоловік часто зловживає спиртними напоями. В нетверезому стані він стає агресивним, у них виникають сварки, під час яких обвинувачений її ображає нецензурними словами, погрожує фізичною розправою, кричить та замахується як на неї, так і на дітей. Ніяким чином матеріально він їй не допомагає утримувати та піклуватися про них. Дружина наполягала на суровому покаранні.

На суді виступили свідки, в тому числі староста села і соціальний працівник. Вони підтвердили слова жінки.

Павлоградський міськрайонний суд виніс вирок — позбавлення волі на 2 роки, тримання під вартою в «Дніпровській установі виконання покарання (№4)».