У хащах у центрі Павлограда оселився безхатченко-«Тарзан»

4093

Комунальники КП «Затишне місто» показали, наскільки захаращено подвір’я «Укрпошти», розташованої в центрі Павлограда. Тут не тільки виросли кущі, але і розкидано багато сміття стаканчиків, пляшок, «бичків».

«13 вересня було вручено Припис за невиконання Правил благоустрою керівництву центрального відділення Укрпошти у м. Павлоград за захаращення території. Сама історична будівля, яка є пам’яткою архітектурного мистецтва, всередині також знаходиться у дуже плачевному стані. Наразі на Prozorro цей «лот» виставлений на продаж АТ «Укрпошта». На жаль, павлоградці сьогодні не можуть вплинути на ситуацію», — йдеться у повідомленні «Затишного міста».

На днях комунальники прибралися поруч — на території «Укртелекому» — вирубали поросль, прибрали сміття.

«Цікаво, що у гущавині серед різного мотлоху була виявлена «хатинка Тарзана-безхатченка». Він зробив собі навіс для відпочинку на дереві. А внизу на шифері облаштував «їдальню», вистеливши підлогу чорними пакетами.  Звідки комунальники винесли купу смердючих недоїдків і пляшок. Наслідком буде вручення Протоколу, з зобов’язанням відшкодувати збитки, заподіяні внаслідок порушення законодавства з питань благоустрою», — розповіли на підприємстві.