Павлоградцям пропонують отримати грант «Власна справа»

362
Фото jobsknu.blogspot.com

Мешканці та представники бізнесу Павлоградщини мають право долучитися до проекту «Власна справа», що реалізується в рамках державної програми «єРобота».

Проєкт «Власна справа» надає можливість розпочати підприємницьку діяльність або розширити вже існуючий бізнес. Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, які тільки планують стати підприємцями.

Обов’язковою умовою участі у проекті є створення робочих місць після отримання мікрогранту.

Мінімальна сума гранту 50 тис. грн, максимальна — 250 тис. грн. Його розмір залежить від кількості створених робочих місць:

  • до 150 тис. грн — одне робоче місце;
  • до 250 тис. грн — не менше двох робочих місць.

Кошти можна витрати на придбання меблів, обладнання та транспортних засобів, послуги маркетингу та реклами, орендну плату за приміщення, лізинг обладнання, закупівлю ліцензійного програмного забезпечення, сировини, матеріалів, товарів та послуг, пов’язаних з реалізацією бізнес-плану тощо.

Для участі потрібно скласти якісний бізнес-план.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у програмі, але не знаєте як правильно спланувати свій бізнес, пропонуємо Вам пройти навчальний курс «Мікрогрант: написання бізнес-плану» в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ.

Про умови участі в програмі «Власна справа» дізнайтеся тут.

Подати заявку на будь-яку програму єРобота можна прямо зараз тут.  

За додатковою інформацією звертайтесь до Павлоградської філії Дніпропетровського обласного зайнятості: м. Павлоград, вул. Ганни Світличної, 55, тел. 050 674 62 05.