На Дніпропетровщині чоловік катував та тримав на ланцюгу пасинка

1384

У Нікополі сталася моторошна історія — 39-річний чоловік бив пасинка і прив’язував її ланцюгом. Про це повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області.

За даними слідства, чоловік протягом місяця дитину. Нібито «за погану поведінку», неодноразово наносив удари по голові та тілу хлопчика і тримав його прикутим металевим ланцюгом до стіни. На тілі та руках дитини залишилися множинні садна та синці. Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію.

У ході огляду квартири правоохоронцями виявлено та вилучено металевий ланцюг та гаки, які використовував чоловік для «виховання».  А матері хлопчика погрожував розправою, якщо вона розповість комусь про його «методи виховання».

Зараз хлопчик перебуває у рідного батька. А «вітчима» взяли під варту. Він намагався відкупитися від поліції хабарем 2 тис. доларів, але був затриманим під час передачі грошей.

«В ході розслідування буде надана правова оцінка діям матері. Хлопчика передали рідному батьку, який приїхав із Києва, як тільки йому повідомили про знущання з дитини. Дякуємо небайдужим громадянам, які допомогли викрити тяжкий злочин та — головне — врятувати дитину», — розповіла прес-служба Національної поліції у Дніпропетровській області.