Нацгвардієць з Павлоградщини показав клас на Лодонському марафоні

1082

Нацгвардієць Румин з Павлоградщини взяв призові місця у пʼяти дисциплінах на Лондонському марафоні. Це біг на 1500 м, стрибки в довжину, штовхання ядра, веслування на тренажері та волейбол сидячи.

Про перемоги повідомили у військовій частині 3024 НГУ.

Лондонський марафон — це забіг, що проводиться у столиці Великої Британії раз на рік. Він є одним з найпрестижніших в світі та входить у шістку найвідоміших забігів. В цьому році він проходив у столиці Великої Британії 23 квітня.

Довжина траси сягала понад 42 км. Її наш боєць подолав за 3 години 59 хвилин.

«Бути учасником цього марафон це незабутньо. Навколо сотні тисяч захоплених вболівальників, які вздовж всіх 42,195 км заряджали підтримкою та вигукували Slava Ukraine, коли я бачив вздовж траси українські прапори це було незабутньо, емоції досі переповнюють мене», — згадує Румин.

Останні кілометри гвардієць долав під прапором України.

«Це своєрідна перемога для мене, коли в тебе на грудях прапор, ти розумієш, що здаватися неможливо як би важко не було. Тим самим, ми нагадуємо світу про Україну, про тих, хто зараз робить все те, що наближає нашу Батьківщину до перемоги!» — зазначає гвардієць.

29-30 квітня у Львові відбулись Всеукраїнські відбіркові змагання «Ігри нескорених» (Invictus Games), в яких Румин також взяв участь.

Кращі учасники поїдуть у Німеччину на міжнародні змагання Invictus Games.

«Ігри Нескорених – це не про спортивну конкуренцію чи медалі, а про рух, братерство, перемогу над собою», — продовжує розповідати гвардієць.

Протягом місяця стане відомо, чи увійшов він в національну збірну Invictus Games для поїздки на Міжнародні ветеранські змагання.