У Павлограді пограбували крамницю спецій

3327

У ніч з 11 на 12 березня невідомі пограбували магазин «Перчик» на вул. Західнодонбаська у Павлограді. Зловмисник (один або кілька) зламали вхідні двері, зайшли в приміщення і винесли частину товару і техніки.

Про це написали в інстаграмі магазину.

Вкрали ваговий чай, перець горошком, товари для дітей, зарядний пристрій для автомобільного акумулятора, власне акумулятор на 60 ампер, інвертор напруги на 500 ватт, ваги, багато банок Luminarc на 1,5 л. Також вкрали термінал «Приватбанку» без блоку живлення та акумулятора, який був запрограмований на отримання платежів лише на певний рахунок у банку.

«Прошу відгукнутися всіх, кому відомі будь-які відомості, які зможу пролити світло на особистість злодія — можливо, ви бачили щось або у вас є камера спостереження в цьому районі, яка могла щось записати. Може бути вам чи вашим знайомим сьогодні пропонували, або найближчим часом запропонують придбати щось із перерахованого вище. Гарантую анонімність і винагороду за будь-які відомості. Телефон/вайбер/телеграм — 0635833628», — написали в повідомленні.