У Павлограді презентували бутильовану воду з власного водозабору (ФОТО)

1841

Депутатам Павлоградської міської ради і народному депутату Роману Каптєлову показали бутильовану воду з Павлоградського водозабору.

«Зроблено вже багато на водозаборі. На сьогоднішній день можемо качати приблизно до 3 тис. кубів води на добу. Встановили лінію розливу бутильованої води. Я вже її спробував. Вона смачна, очищена. Планували цю лінію розливу для бюджетних закладів — шкіл, дитячих садків, лікарень. Надавати туди цю воду безкоштовно», — розповів міський голова Павлограда Анатолій Вершина.

Але ці плани реалізують вже після війни.

Як вже повідомляв Павлоград.dp.ua, найближчим часом планують продовжувати реконструкцію водозабору (перша черга). Нагадаємо, що розвиток власного Павлоградського водозабору дозволить у випадку аварій на водоводі «Дніпро-Західний Донбас» подавати воду з власного підземного родовища води.

«Є перспектива розвивати далі. 3 тис. кубів недостатньо, Павлоград використовує близько 10 тис. кубів на добу. Я думаю, що ті кошти, які будуть виділені з державного бюджету як субвенція, використаємо для того, щоб збільшити потужність і можливості водозабору», — додав мер.

Роман Каптєлов зазначив, що зараз дуже складно виділяти кошти для будь-яких проектів. Бюджет країни поділений на три частини — соціально-захищені статті (зарплати, пенсії і т.п.); гроші на армію; гроші на погашення боргів (кредитів).

«В державі грошей нема. Дуже важко було донести, що треба розвивати водозабір, тому що лінія фронту близько», — сказав Роман Каптєлов, і теж скуштував павлоградської води з пляшки.