«Київстар» збільшує популярні тарифи з лютого

504
Фото pinterest.com

«Київстар» міняє тарифи на мобільний зв’язок. Подорожчання торкнеться лінійки найпопулярніших тарифів з 1 лютого 2023 року. Підвищення зачепить абонентів, які підключили деякі тарифи з лінійки «Все разом» і «Київстар ТБ».

«Детальні умови запланованих оновлень та вартість архівних тарифів буде доступна в їх описі у розділі Архів тарифів. Абонентів, у яких відбудуться зміни, проінформують у персональних SMS. Якщо запропоновані оновлення не відповідатимуть потребам за обсягом послуг та вартістю, клієнти можуть безкоштовно змінити свій тариф на будь-який інший. Абонентам, які залишилися в містах і селах біля зони активних бойових дій, а також клієнтам на звільнених територіях Київстар продовжує надавати бонусні пакети послуг безкоштовно», — повідомили в компанії.

Здорожчання обґрунтовують тим, що оператор відновлює зруйновані базові станції на звільнених територіях, будує нові, закуповує більш потужні генератори, акумулятори і безперебійники на обладнанні.

В низці тарифів піднімуть ліміти на інтернет, обіцяють збільшити кількість SMS і хвилин. Абонентам, які залишилися в містах і селах біля зони активних бойових дій, а також клієнтам на звільнених територіях «Київстар» продовжує надавати бонусні пакети послуг безкоштовно.

Зараз найдешевший тариф у «Київстар» коштує 125 грн на місяць.

Читайте також: Оператор Vodafone збільшує тарифи