Стало відомо, коли планують дати опалення у Павлограді

4275
Фото forumdaily

Тепломережі Павлограда готові з 1 листопада розпочати опалювальний сезон. Про це стало відомо під час наради у міськвиконкомі 25 жовтня.

Керівники Павлоградського управління по експлуатації газового господарства, КП «Павлоградтеплоенерго», КП «Павлоградтрансенерго», «ТПК ПРОМЛІФТСЕРВІС» доповіли про свою  готовність до опалювального сезону.

Газові системи заповнені, є технічна можливість переключення на резервні лінії. Тиск газу підвищено для використання в зимовий період. Міськгаз готовий розпочати подачу газу на котельні Павлограда з 1 листопада.

Павлоградська лікарня інтенсивного лікування, лікарня №1, в тому числі пологовий будинок — вже  з теплом (там автономне опалення).

Системи опалення багатоквартирних будинків заповнені майже на 100%. Є окремі проблемні ділянки. До кінця тижня ситуація буде врегульована. Аварійні бригади і забезпечені необхідними матеріалами, обладнанням, технікою.

Містян просять вчасно сплачувати за комунальні послуги, щоб КП «Павлоградтеплоенерго» могло стабільно подавати тепло.

Тернівка вже опалюється, а у Першотравенську опалення планують дати сьогодні. В цих містах котельні працюють на вугіллі.