Невдячні «гості»: у Павлограді пожили два місяці, розвели «свинарник» і втекли (ФОТОФАКТ)

7118

Літня жінка з Павлограда безкоштовно прихистила дітей своєї шкільної подруги, біженців з м. Кремінна, Луганської області — жінку з двома дітьми 10 і 14 років. Але замість подяки отримала гармидер у будинку, а гості — втекли.

Про це Павлоград.dp.ua розповіла онучка жінки Ольга:

«В будинку завжди був порядок, бабуся залишила їм все, що було в будинку, там було абсолютно все для комфортного проживання, аж до запасів їжі в підвалі, і взагалі все, що нажилося непосильною працею за все життя, сама вона на два місяці через військові дії виїхала з країни, договір з біженцями не укладали, все було на довірі та дружбі. У результаті: по приїзду виявилося, що мешканці втекли, зламавши гараж, сарай, котельню, горище. Таке враження, що був «шмон», перевіряли все, взяли з собою все, що вважали за потрібне, включаючи фотоапарати, побутову техніку, посуд, і т.д. Те, що не взяли — розламали!».

У будинку залишили бруд і борги по комуналці.

Мешканка Кремінної на фото з мамою

«Домовитися по-доброму не вийшло. Подруга бабусі відморозилася, і сказала що нічого не знає, а сама жінка, яка проживала в цьому будинку зі своїми дітьми — втекла! Зверталися до поліції, але… результату жодного! На фото та відео лише мала частина того, що вони залишили після себе», — розповіла онука.

Вона каже, що сім’я поїхала шукати житло до Дніпра, тож просить інших людей бути обережними.

Справою займається поліція.

Редакція Павлоград.dp.ua не ставить за мету цієї статті сіяти неприязнь до ВПО — серед переселенців абсолютна більшість порядних людей, але все ж треба довіряти але перевіряти.