Міський голова Павлограда розповів про ситуацію у місті на 15 липня (ВІДЕО)

1588

Ситуація у Павлограді контрольована, підприємства працюють. Місто продовжує приймати вимушених переселенців. У лікарнях є запас медикаментів. Про це розповів міський голова Анатолій Вершина 15 липня.

«Готуємося до опалювального сезону. «Павлоградтеплоенерго» готує котельні. Будемо виділяти кошти з міського бюджету. Щоб розрахуватися за газ, використаний в минулому році. Населенню треба внести оплату», — каже Анатолій Вершина.

Голова обласної військової адміністрації підписав розпорядження, і у Павлограді відновлять ямкові ремонти доріг. Капітальних ремонтів проводитися не буде.

«Бізнес відносно працює. Бюджет за перше півріччя виконаний», — каже міський голова.

Деякі підприємства переїхали із зони бойових дій, але інвесторів не багато — регіон в зоні ризику і достатньо близько до лінії фронту.

У місті продовжують роздавати допомогу від гуманітарних організацій, допомагають силовим структурам.

«Ви бачите ситуація напружена. Ворогу вже «зриває дах». Вчора була Вінницька трагедія, і ми співчуваємо усім постраждалим. Я звертаюсь до мешканців Павлограда, не ігнорувати повітряну тривогу, не знаходитися у відкритих, громадських  місцях. Бережіть себе! Віримо у наші Збройні сили, що вони нас захистять, але це війна, ми маємо виконувати заходи безпеки», — сказав очільник Павлограда.