Павлоградці платять за газ новому постачальнику. Як повернути переплату?

15505

З 1 травня абоненти ТОВ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ ЗБУТ» перейшли ГРМ до «постачальника останньої надії» — ГК «Нафтогаз України». У деяких абонентів виникла переплата, адже сплачували вони по старим рахункам.

Як повідомили Павлоград.dp.ua у чат-боті 104.ua, для повернення коштів, сплачених за газ, необхідно надіслати лист на поштову адресу 49000, Дніпропетровська область, Соборний район, м. Дніпро, вул Поля, 2, літ. А-2, ТОВ “Дніпропетровськгаз Збут”, директор Кузьменко Юлія Ігорівна або електронну адресу contact@dpgaszbut.com.ua.

До листа необхідно додати:

– заяву на ім’я директора ТОВ (заява довільної форми, в тексті обов’язково вказати № особового рахунку), підписану платником;

– копію з оригіналу документа (у кольоровому вигляді) сторінок паспорта уповноваженої особи, а саме сторінки 1-6 та місце проживання) або двосторонню копію паспорта, якщо такий документ оформлено у формі картки, що містить безконтактний електронний носій та Довідку про реєстрацію місця проживання;

– паперовий додаток до ID-картки;

– копію з оригіналу документа (у кольоровому вигляді) ідентифікаційного коду платника;

– електронне зображення (копія) квитанції про оплату;

– довідку з реквізитами карткового рахунку (на ім’я платника).

«Нові клієнти проводять оплати з попереднім постачальником за газ, отриманий до 30 квітня 2022 року, а з 1 травня 2022 року оплачують газ на рахунки ГК «Нафтогаз України», — повідомляють у компанії.

Вартість газу від ГК «Нафтогаз України» — 7,96 грн за кубометр.

Контакт-центр ТОВ “Дніпропетровськгаз Збут” (056) 794-03-04.

Куди платити за доставку і як передати показання?

За доставку оплата йде на АТ “Дніпропетровськгаз”. З 1 по 5 число треба передавати показання лічильника оператору ГРМ. Це можна зробити через додаток 104.ua або особистий кабінет на сайті https://104.ua. Оскільки нарахування за газ здійснює ГК «Нафтогаз», він має вчасно отримати ці дані від оператора ГРМ.

«Усі клієнти можуть отримати роз’яснення щодо ситуації, яка склалася, в Оператора газотранспортної системи України, звернувшись на електронну скриньку info@​tsoua.com або на телефон контакт-центру (044) 239-77-77», — сказано на сайті «Нафтогазу України».