Назвали цифру, скільки торгівля у парках і сфера розваг принесла бюджету Павлограда

2186
Фото facebook.com/pavlogradmrada

З настанням літа у Павлограді почали працювати торгові точки на вулиці, у парках, розваги для дітей. Ці підприємці дають додаткові надходження в бюджет, повідомили у відділі з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій виконкому Павлоградської міської ради.

У 2021 році було організовано 233 торгових місць та зон відпочинку, завдяки чому до міського бюджету додатково надійшло 536 тис. грн (у півтора рази більше, ніж у 2020-му). В цьому році планують отримати не меншу суму.

«Суб’єкти господарювання повинні обов’язково попереджувати відвідувачів щодо повітряної тривоги й інформувати їх про найближче сховище», — зазначають у відділі.

Вимушені переселенці, підприємці, також можуть долучитися до організації підприємницької діяльності в сфері дрібно–роздрібної торгівлі та сфери розваг. Звертайтеся до відділу з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій виконкому Павлоградської міської ради за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95, каб. 317, 318; тел.20 06 82; torg317@ukr.net.