Коли випускники Дніпропетровщини зможуть здати Національний Мультипредметний Тест

390

В Україні визначилися із датами проведення національного мультипредметного тесту. Оцінювання проходитиме в три сесії. Основна – з 18 липня до 10 серпня, додаткова – з 16 до 20 серпня, спеціальна – з 12 до 16 вересня. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 «Цьогоріч випускники Дніпропетровщини замість ЗНО складатимуть єдиний національний мільтипредметний тест. Відповідатимуть на питання з трьох обов’язкових предметів: української мови, математики та історії України. Перша сесія тестування розпочнеться у липні», – зазначив директор департаменту освіти і науки ДніпроОВА Олексій Полторацький.

Випускникам, які вже мають реєстраційну картку, потрібно з 20 травня до 7 червня обов’язково підтвердити своє бажання проходити тестування. А ще обрати назву населеного пункту, де вони планують складати НМТ.

11-класники, які ще не створили особистий онлайн-кабінет, зможуть це зробити з 10 до 20 червня. А підтвердити участь 8-12 липня.

Тестування відбуватимуться у спеціально створених тимчасових екзаменаційних центрах. Ті, хто не матимуть змогти прийти на іспит в основну сесію, зможуть його пройти під час додаткової або спеціальної.