Від ракетного удару 23 квітня загинув павлоградський машиніст

4332

Під час обстрілу залізничого вузла 23 квітня у Павлограді загинув на своєму робочому місці машиніст автомотриси 6 розряду Павлоградської дистанції електропостачання регіональної філії «Придніпровська залізниця» Володимир Захаров. Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

За 25 років роботи він здобув авторитет у колективі. В 2014-2015 роках став учасником АТО.

«22 квітня Володимир Михайлович відзначив 48-й день народження. Наступного дня о 20.00 заступив на нічну зміну в ЕЧК Павлоград. Саме в цей час рашисти випустили декілька ракет в об’єкти інфраструктури залізничного вузла. Машиніст автомотриси загинув на своєму робочому місці — у зруйнованій дощенту виробничій будівлі дистанції», — йдеться у повідомленні.

Колеги Володимира Захарова відзначають, що він був безвідмовним товаришем, який завжди підставляв своє плече у вирішенні будь-яких виробничих чи побутових проблем: «На нього завжди можна було покластися. Він ніколи не підводив!». Без батька залишилася вже доросла донька. Бракуватиме чоловіка і дружині Тетяні, яка працює в цій же дистанції електропостачання.

«Кожна людська втрата — великий біль і для залізничників. Щиро співчуваємо родині загиблого», — написали в телеграм-каналі «УЗ».