Міський голова Павлограда Анатолій Вершина розповів про ситуацію на 5 квітня (ВІДЕО)

8937

Станом на 5 квітня ситуація у Павлограді спокійна і контрольована, окрім вибухів, які були на вихідних. Про це розповів міський голова Павлограда Анатолій Вершина.

«Ми місто, наближене до фронту, тут можуть бути такі випадки, як «прильоти» і вибухи. Якщо  є можливість, Перш за все у жінок і дітей, людям похилого віку, від’їхати трішки дальше від лінії фронту з ціллю безпеки. Можливо, ситуація буде ускладнюватися, а може і ні. Зараз ще конкретно сказати дуже тяжко» — сказав мер.

Комунальні установи працюють. Лікарні забезпечені всім необхідно. Базові продукти харчування є в наявності.

На вул. Дніпровській є затори з автомобілів. Є і проблеми з пальним через те, що люди заправляються, проїжджаючи повз місто.

Соціальні виплати і пенсії за квітень вже почали надходити на рахунки громадян. Місто цілодобово приймає біженців. Допомагайте речами, продуктами, засобами гігієни.

«Якби не допомога павлоградців, нам би було дуже тяжко надавати допомогу і переселенцям, і захисникам. Якщо є можливість надати житло в оренду — надайте інформацію на гарячу лінію міського голови 0800404401; 0952254192», — додав міський голова.

Всіх павлоградців і підприємців зобов’язали виконувати заходи світломаскування. Це буде контролюватися, порушникам загрожує відповідальність, або навіть відключення електроенергії.

Павлоградців просять не піддаватися паніці. Не викладати в соцмережу фото міста, результатів авіаударів і т.п.