Облдержадміністрація перевірила 30 автобусів маршруту «Дніпропетровськ-Павлоград»

148

Сьогодні представники облдержадміністрації, Укртрансінспекції та ДАІ перевірили автобуси компанії «Автопромінь», яка перевозить пасажирів з Павлограда до Дніпропетровська.

«Порушень мало, — розповів заступник начальника управління інфраструктури Дніпропетровської ОДА Дмитро Шикаловський. — В основному, це тріщини на лобовому склі, додаткове сидіння, відсутність візуальної інформації про маршрут або про правила перевезення».

Він зазначив, що це дрібниці в порівнянні з тими порушеннями, які знаходили при перших перевірках. Траплялися автомобілі з непрацюючим «ручником», ушкодженнями керма, «павутиною» тріщин на лобовому склі і навіть автобуси, переобладнані з вантажівок. Читайте за темою: Обладміністрація розкритикувала роботу одеського перевізника, що працює на павлоградських маршрутах

«За результатами перевірок ми направляємо перевізникам офіційні претензії, запрошуємо їх в управління, пояснюємо, що потрібно зробити, щоб виправити помилки. Недбайливих перевізників, які ігнорують свої порушення, знімемо з маршрутів», — обіцяють у Дніпропетровській ОДА.

02