На шахті ім. М. І. Сташкова прийнята в експлуатацію нова лава

281

На шахті ім. М. І. Сташкова ДТЕК шахтоуправління Дніпровське почали відпрацювання нової лави. Обсяг запасів оцінюється в 191,5 тис. т. вугілля газової марки. Це обсяг забезпечить гірників роботою до кінця року.

загружено (2)

Новий очисний вибій довжиною 200 м і протяжністю виїмкового стовпа 550 м буде працювати з навантаженням близько 1,5 тонн вугілля на добу. Відпрацьовувати лаву буде колектив ділянки з видобутку вугілля № 1 на чолі з начальником Євгеном Веліковим, механіком Ігорем Симійоном і бригадиром Віталієм Селіним.

загружено (1)

«Своєчасність введення нових лав в роботу — це запорука безперебійного виробничого процесу всього шахтоуправління, забезпечення сировиною ТЕС, а також благополуччя наших співробітників, — сказав директор ДТЕК ШУ Дніпровське Віталій Мовчан. — У розвиток шахт ім. М. І. Сташкова і Дніпровська впродовж минулого десятиліття інвестували 1,8 млрд грн. Була проведена модернізація виробництва, повністю переоснащено парк видобувних комбайнів. Один з цих комбайнів змонтований для відпрацювання нової лави».

У 2015 році колектив ДТЕК ШУ Дніпровське планує добути більше 3,3 млн т. вугілля і ввести в експлуатацію до кінця року ще 3 нові лави.

Читайте за темою: ДТЕК Павлоградвугілля добув 10 млн т. вугілля до 10-річчя компанії

загружено (3)