Мешканка Богуслава «Новою поштою» отримала тротил і порох?

160

Вчора до чергової частини Павлоградського міськвідділу міліції поступила інформація про те, що біля кур’єрської служби «Нова пошта» затримали 26-річну дівчину. Чому саме вона привернула увагу правоохоронців, міліція не повідомляє.

При собі затримана мала посилку. До Богуслава виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції спільно з інспектором-кінологом зі службовою собакою, яка навчена на пошук.

Службова собака Бона вказала на наявність у коробці боєприпасів.

«В ході огляду посилки правоохоронцями було виявлено два прямокутні предмети жовто-коричневого кольору, схожі на вибухову речовину «тротил» вагою близько 1 кілограму. Також вилучено три «стік» пакети, наповнені порошковидною речовиною сірою кольору, схожі на «порох» вагою близько 200 грамів», — повідомляє прес-служба Павлоградського МВ.

Речовини вилучили та доправили на дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального  кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.