У Павлоградському районі 9 бійців АТО отримали статус учасника бойових дій

97

Станом на 15 червня у Павлоградському районі проживає 9 бійців АТО, які вже отримали статус учасника бойових дій. Всі вони занесені до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб та які мають право на пільги. Про це повідомляє прес-служба Павлоградської райдержадміністрації.

13 військовослужбовців вже звернулися із клопотанням про надання у власність земельних ділянок.

В Павлоградському районі діє програма «Соціальний захист та підтримка найменш захищених та малозабезпечених громадян Павлоградського району», в рамках якої 111 сімей учасників антитерористичної операції отримали матеріальну допомогу на суму 100,2 тис. грн.

DSC01969

17 червня голова Павлоградської РДА Святослав Максимчук провів нараду з учасниками АТО, в ході якої визначив основні проблемні напрямки роботи: отримання посвідчень учасників бойових дій для всіх чоловіків, що воювали у лавах українських сил на Донбасі, забезпечення житлом членів сімей загиблих учасників АТО, а також інвалідів 1 та 2 груп з числа учасників АТО.

Святослав Максимчук запропонував хлопцям обговорити між собою питання створення громадської організації, яка, б займалась вирішенням всіх питань та об’єднає учасників антитерористичної операції та їх сім’ї.

Читайте за темою: У Павлограді створюють громадську організацію для захисту прав військовослужбовців