У Павлограді розповіли про ситуацію з укриттями

570
Фото censor.net

У Павлограді сьогодні налічується 31 сховище і 35 найпростіших укриттів. Нещодвано укриття перевіряла комісія, 18 з них виявилися неготовими. Про це розповів начальник відділу цивільного захисту і оборонної роботи Павлоградської міської ради Олександр Шаповал.

«Хочеться відмітити захисні споруди залізничного вокзалу — там всі вони в ідеальному стані. А ще «Павлоградводоканалу», Молочного дому, газових мереж. Інші споруди обмежено готові», — каже Олександр Шаповал.

Кілька підприємств проводять ремонт споруд, які знаходяться на їхній території.

Досить важливим є укриття «Укртелекому», в центрі міста, на вул. Соборній. Зараз там іде капітальний ремонт. Укриття може вмістити до 200 людей. Підприємство взялася ремонтувати це укриття після звернення прокуратури.

Також буде капітально відремонтовано укриття на сел. Ім 18 вересня.

Є найпростіші укриття у 15 закладах освіти. Вже йде і також планується капітальний ремонт укриттів у трьох ліцеях. Загалом у 12 закладах ідуть поточні ремонти.

«Лише дві школи у нас залишаться, де немає технічної можливості зробити укриття ― там немає підвальних приміщень», ― зазначила очільниця відділу освіти Ірина Дем’яненко.