Водіям, які дотримуватимуться дозволеної швидкості, у Павлограді ставитимуть «лайк»

1188

Вулиця Дніпровська у Павлограді є однією з найбільш небезпечних ― тут стається левова частка аварій. У тому числі, через недотримання водіями швидкості. Завдяки проєкту «Безпечна Дніпровська» на цій автомагістралі встановили два табло контролю швидкості.

Про це Павлоград.dp.ua розповів директор КП «Павлоград – Світло» Борис Синюков.

«Табло виміріє швидкість авто, що проїжджають, та оповіщує водія, з якою швидкістю він їде. Перевищення швидкості буде показане водію пальцем вниз червоними світлодіодами з відображенням швидкості, а  дотримання ― пальцем вверх зеленими світлодіодами з відображенням швидкості», ― зазначив Борис Синюков.

Він додав, що у можливостях табло ― фото- і відеофіксація порушень на камеру високої роздільної якості, оснащеною оптичним зумом. Дані зберігаються у вбудованій пам’яті табло і можуть передаватися на сервер.

Також підприємство встановило 4 комплекти знаків «Пішохідний перехід» з LED-освітленням на чотирьох нерегульованих пішохідних переходах. Знаки світяться ввечері, їх добре видно за поганої погоди, а також підсвічують перехід.

Довідка Павлоград.dp.ua:

Ініціативу «Безпечна Дніпровська» впроваджує ГО «Центр інноваційного розвитку «Персона» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».