У Павлограді судили державного зрадника

950

25 червня Павлоградський міськрайонний суд оголосив вирок капітану служби цивільного захисту, який обвинувачується у державній зраді.

Про це повідомили на сторінці суду у Facebook.

У повідомленні йдеться про те, що у квітні 2022 року 31-річний обвинувачений, перебуваючи на посаді начальника одного з караулів державної пожежно-рятувальної частини ДСНС України, передав на абонентський номер співробітника ФСБ рф детальну інформацію щодо порядку переміщення через контрольно-пропускні пункти, які знаходяться на території Дніпропетровської області, включаючи умовні позначки та паролі, а також додаткову інформацію щодо порядку їхнього проходження, а саме: повідомлення із наступним текстом (витяг): «…- Если выявится утечка пароля, то начнутся действия по локализации утечки. …Если из других источников Вы станете получать другие пароли (которые не совпадут с моей информацией), то дайте мне знать…».

Чоловіка засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Також його позбавили привоєного йому раніше спеціального звання капітана служби цивільного захисту.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.