У Павлограді вирішуватимуть, що робити із зачиненим закладом освіти в центрі міста

5098

Павлоградський Навчально-виховний комплекс №22 на Міськгілці вже понад 10 років стоїть зачинений. На сесії міськради, яка відбулася на минулому тижні, затвердили ліквідаційний баланс цього закладу, щоб припинити існування юридичної особи.

«Цей дитячий заклад закритий дуже давно, з 2011 року почалася реконструкція… Була пропозиція передати його «Затишному місту», щоб вони створили там свою базу, але Василь Коріневіський провів велику роботу, щоб забезпечити своїх людей необхідними умовами. Вони розташовуються у центрі міста, на СШБ, на 40 років… Перспективи цього закладу як закладу освіти немає. По закону, якщо більше 5 років заклад не задіяний в освітянському процесі, він може бути виключений зі сфери освіти», ― сказав міський голова Анатолій Вершина.

Також міський голова додав, що якщо будуть якісь пропозиції щодо цього об’єкта — можна звертатися з ними до міської ради.

«Можливо, для переселенців, якийсь гуртожиток… Поки що передамо на баланс «Затишного міста», а потім будемо розглядати пропозиції», ― сказав Анатолій Вершина.