У Павлограді на Дніпровській встановлять радари контролю швидкості

1567

У цьому році в Павлограді впровадять проєкт «Безпечна Дніпровська». Про це під час брифінгу за участі місцевих ЗМІ повідомив директор КП «Павлоград-Світло» Борис Синюков.

«Будуть встановлені два радари контролю швидкості та модуль дистанційного управління світлофором. Цей модуль автоматично перемкне світлофор у випадку перевищення швидкості водієм», — розповів  Борис Синюков.

Радар фіксуватиме перевищення швидкості і світлофор автоматично перемикатиметься на червоне світло. Додатково будуть встановлені світлодіодні знаки «пішохідний перехід» на нерегульованих переходах.

«На мою думку, це буде ефективним способом для боротьби з перевищенням швидкості. Це буде працювати на безпеку дорожнього руху по вул. Дніпровська», — зазначає спеціаліст.

Читайте також: У Павлограді зробили «розумне» вуличне освітлення (ВІДЕО)

Довідка Павлоград.dp.ua:

Ініціативу «Безпечна Дніпровська» впроваджує ГО «Центр інноваційного розвитку «Персона» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».